Ik maak gebruik van mijn werk- en levenservaring en mijn inlevings- en organisatievermogen. Ik heb gemerkt dat ik mensen goed kan helpen bij het sturen naar hun Doel; het niet afwijken van hun pad en zich bewust laten worden van hun kwaliteiten en kennis. "Kies voor jezelf en wat goed is voor jou, zonder daar andere mensen mee te beschadigen" is mijn uitgangspunt. Ik train mensen in het verbeteren van hun zelfverzekerdheid, help bij het schrijven van sollicitatiebrieven en CV's en bereid ze voor op sollicitatiegesprekken. Voor het oefenen van moeilijke gesprekken, zowel zakelijk als prive, doe ik soms rollenspellen en laat ik je in mijn veilige omgeving in de valkuilen lopen, om te leren dat niet te doen als het om het echte gesprek gaat. Ik begeleid je in het geven van presentaties en spreken in het openbaar.

Soms helpt het al als ik je help orde te scheppen in de chaos van je (denk-)leven. Dan krijg je ruimte om de dingen te gaan doen die echt van belang zijn. Ik gebruik mijn kennis van reguliere hulpverlenertechnieken samen met de alternatieve (ademhalingstechnieken, yoga, meditatie, reiki) als het probleem voor mij en de persoon duidelijk is en degene hiervoor openstaat. Ook gebruik ik EFT (emotional freedom techniques) om mensen bij te staan bij ernstige emotionele ervaringen. Ik help je de oorzaak van negatieve emoties die het energiesysteem van het lichaam heeft ontregelt weg te halen.

Wie weet kan ik je net dat zetje geven om de stap te nemen naar die verandering in je leven waar je zo naar uitkijkt, maar nog net niet aandurft.