Ik ben een zelfstandig gevestigde Master in het Usui en Mariëlsysteem en werk niet commercieel met Reiki. Reiki heb ik zelf altijd ervaren als een cadeautje in mijn leven en dat wil ik graag doorgeven aan andere mensen tegen betaalbare prijzen.

Ik ben 25 jaar facilitair manager en leidinggevende geweest in de zorg-, horeca-, onderwijs en welzijnsector. De laatste jaren heb ik volwassenen en multiproblematische jongeren begeleid en gecoacht in hun (levens)traject en ben ik vertrouwenspersoon geweest bij een grote organisatie. Door mijn lange ervaring met het werken met mensen en het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik heb gewerkt met mensen van alle leeftijden en uit diverse culturen en sociale lagen van de bevolking. Ik ben een spiritueel mens maar altijd praktisch gebleven met de beentjes op de steentjes. Wij leven nu eenmaal in een Westers land en moeten ons in deze maatschappij handhaven.

Door mijn Reikiwerk heb ik gemerkt dat mensen na een behandeling of cursus vaak belangrijke issues in hun leven willen oppakken. Ze willen daar graag over praten. In een cursus of bij een behandeling is daar niet genoeg tijd voor. Je kunt hiervoor een aparte privé afspraak maken.
Zie Coaching en EFT.